BENISSANÓ
380 veïns acudeixen al sopar benèfic organitzat per la Junta Local Contra el Càncer de Benissanó
La "rifa solidària" recull 1.200 euros
REDACCIÓN - 11/07/2017
Un moment del sopar. EDPA.
Un moment del sopar. EDPA.

Organitzat per la Junta Local de Benissanó, el dissabte 8 de juliol al pati del col·legi públic, va tindre lloc un sopar a benefici de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC). L'esdeveniment fou tot un èxit al que assistiren més de 380 persones, veïns i veïnes del municipi i també dels pobles del voltant.

Acabat el sopar la presidenta de la Junta Local, Conxa Enguídanos, volgué agrair a tots i cadascun dels membres que conformen la JLCC de Benissanó per tot el treball i sacrifici que havien portat endavant per tal de portar endavant aquest esdeveniment solidari, i com no, a tots els assistents i empreses col·laboradores. Conxa Enguídanos també va voler donar un missatge d'ànim cap a totes ls persones que malauradament pateixen aquesta malaltia, "perquè amb l'esforç de tota la societat estic convençuda que més prompte que tard acabarem amb ella", va manifestar la presidenta.

Després dels parlaments es procedí a realitzar una "rifa solidària" per a recaptar fons destinats a la lluita contra el càncer. Solament en la rifa es recolliren 1.200€. A aquesta quantitat, haurà d'afegir-se tot allò que es recaptà tant pel sopar com per la "barra del bar" que estigué en funcionament durant el ball que va tancar aquest acte, i que de segur incrementarà considerablement aquesta quantitat.