BENIPARRELL
Ana de Beniparrell i Victoria de Valencia apunten a la final de l'Individual de Raspall Femení
Després de les partides d’anada en la primera categoría de la setena edició del Campionat Autonòmic Individual de Raspall Femení, aquestes jugadores tenen un peu i mig en la final
REDACCIÓ - 11/07/2017
Noelia de Beniparrell, una de les grans jugadores de la modalitat femenina. EPDA
Noelia de Beniparrell, una de les grans jugadores de la modalitat femenina. EPDA
L'actual campiona, Ana de Beniparrell, va derrotar en la primera partida a la seua rival de semifinals, Aida de Moixent. L'enfrontament es va tancar amb comoditat per a la jugadora de l'Horta, ja que no va permetre sumar ni un sol parcial a la seua rival. La partida de tornada pot ser quasi un tràmit, ja que Ana només haurà d'aconseguir un joc al trinquet de Moixent per a disputar altra final més en la seua carrera esportiva.

L'altre costat del quadre ens oferia l'eliminatòria entre Noelia de Beniparrell i Victoria de Valencia. En aquesta semifinal la jugadora de la capital aconseguia una important victoria a domicili, ja que la partida d'anada es jugaba en el carrer de pilota de Beniparrell, on la jugadora local aplegava a 10. El trinquet de Rafelbunyol, seu de Victoria en aquesta competició, será l'escenari on es jugue la partida de tornada.

La divisió de plata també te quasi una finalista, Erika de l'Alqueria d'Asnar, que va guanyar en la primera partida 25 a 5 a Lucia de Beniparrell. L'altra semifinal, el derby entre Noelia Esparza i Maria, jugadores les dues del club de Beniparrell, va deixar un primer resultat favorable a Maria 25 per 15, pero caldrà esperar a la partida de tornada per a determinar les finalistes de segona. Esther de Sueca i Mamen de Meliana, per la seu part, apunten a la final de tercera, després de derrotar a Lorena de Beniparrell i Carolina de Montserrat, en les partides d'anada. Ja coneixem en la categoría de veteranes les seues finalistes, Eva de Meliana i Susana de Bicorp. Per últim, el torneig de promoció afrontarà dos derbis en la lluita de semifinals, Ana i Aina de Meliana jugaran per una plaça en la final, mentre que Paula i Mireia de Beniparrell es jugaran l'altra.

El carrer de pilota de Borbotó acollirà les finals els dies 22 i 23 de juliol, jugant les partides de tercera, veteranes i promoció el dissabte 22, i les de primera i segona el diumenge 23.