PETRÉS
Els Concerts a l'Ermita de Petrés s'allarguen un dia més enguany
La música sonarà del 16 al 20 d’agost en aquest emblemàtic lloc de la localitat
M. MARTÍNEZ - 10/08/2017
L
L"Ermita de Petrés preparada per als concerts de música. EPDA

La segona edició dels Concerts a l'Ermita de Petrés s'allarguen enguany un dia més. L'Ajuntament d'aquesta localitat de La Baronia ha apostat fort per aquesta iniciativa que omplirà de música aquest emblemàtic lloc del municipi del 16 al 20 d'agost.

Així doncs, el dimecres 16 d'agost els concerts començaran a les 23 hores amb l'actuació 'Carpe Diem' Chamber l'Orchestra Saint Petersburg amb més de 70 músics.

La poesia serà la protagonista el dijous 17 d'agost amb la Nit de Poesia i narració acompanyada d'Alba Socuéllamos. I el divendres, de nou la música centrarà la jornada amb el concert de vent a càrrec de músics de la Banda Unió Musical Petresana i el quartet de corda amb María Gil com violinista.

El dissabte 19 d'agost l'entorn de l'ermita acollirà el concert Sis Veus per al Poeta com homenatge al poeta de Burjassot Vicent Andrés Estellés.

Soprano

Per últim, la soprano Emilia Onrubia actuarà el diumenge 20 d'agost, dia que es clausurarà el certamen de concerts a l'ermita de Petrés.

El festival compleix enguany la seua segona edició. La iniciativa va nàixer amb l'objectiu de revaloritzar aquest espai del municipi i oferir una oferta cultural als veïns i turistes durant l'època estival. L'alcalde, Pere Peiró, ha destacat que l'objectiu és "atorgar la importància que mereix a l'entorn de l'ermita i consolidar una oferta cultural durant l'estiu, que pot servir per a atraure a més turistes al municipi".