CINEMA
El Festival Cinema Ciutadà Compromés 2017 creua el seu equador
Un total de 17 projeccions s'han realitzat ja en diverses sales de la ciutat de València des del passat 24 d'octubre, en un festival consolidat ja en aquesta tercera edició com el referent de l'audiovisual valencià amb calat social
REDACCIÓ - 11/11/2017
Cartel
Cartel

El Festival Cinema Ciutadà Compromés 2017, organitzat per Acicom ( Associació Ciutadanía i comunicaciò) , va iniciar les seues projeccions de pel·lícules en concurs en la present edició, el passat dia 24 d'Octubre, estant previst que siguen lliurats els premis el pròxim 21 de novembre, després d'haver projectat un total de 48 audiovisuals concurs . El festival arreplega al seu torn, nombroses activitats paral·leles que permeten fer un pas més en el desenvolupament de model del festival. D'aquesta manera, debats amb els protagonistes, visites guiades o projeccions fora de concurs, ofereixen una visió més àmplia sobre una temàtica ja abordada en les projeccions programades.

A més cal assenyalar que les 27 sales en les quals es projecten les sessions del festival, reuneixen en molts casos, connotacions que les fan especialment atractives per a l'espectador. D'aquesta manera, la projecció en els refugis antiaeris situats en l'Institut Lluís Vives o en el propi Ajuntament, suposen un al·licient més per a un espectador que té a més l'oportunitat de votar la cinta guanyadora del festival. Per a Jose Ignacio Pastor, President d'Acicom "aquest festival representa una oportunitat per a donar visibilitat al treball de molts professionals, en gran manera valencians, que no tindrien opció d'accedir a circuits comercials tradicionals. Destacant la qualitat de molts dels audiovisuals projectats, alguns d'ells preseleccionats als Goya, i la diversitat temàtica tractada".

Com a element diferenciador a més Acicom ha volgut implantar en les seues sessions , la "taquilla inversa", en la qual l'espectador realitza una aportació simbòlica a l'organització del festival al mateix temps que vota realitza la votació de les pel·lícules projectades. En els nou dies que encara queden de festival, els espectadors interessats poden assistir a més a actes nous com la trobada de "youtubers socials" que se celebrarà dimarts que vinent dia 14 en el Centre de Cultura Contemporània Octubre.

La programació completa de projeccions pot ser consultada en la pàgina web de Acicom www.acicom.org

http://www.acicom.org/wp-content/uploads/Programaci%C3%B3-del-FCCC-2017-amb-enlla%C3%A7os-a-fitxes-i-adreces.pdf

Adjuntem Cartell, Programació i les Sales de projecció amb la seua adreça

Si desitges rebre informació del Festival https://goo.gl/nsDqqY