MICE
La MICE homenatja a Judith Colell
La realitzadora Judith Colell presenciarà demà l'homenatge a un altre gran del cinema nacional i internacional, com és Agustí Villaronga
REDACCIÓ - 16/02/2018
La MICE homenatja a Judith Colell
La MICE homenatja a Judith Colell
La realitzadora catalana Judith Colell rep un merescut i calorós homenatge a la 6a edició de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu de València. La cineasta, nominada a un Goya i membre de l'Acadèmia de Cinema espanyol, va ser el centre d'atenció d'una jornada educativa i social amb la dona, el cinema i l'educació com a protagonistes.Judith Colell presidia una taula rodona formada per la també cineasta Paqui Méndez i la investigadora Ana López, on s'ha debatut sobre l'absència de la dona en moltes de les àrees cinematogràfiques, el procés educatiu que necessiten els joves per evitar la situació actual en el futur i com millorar la visibilització de les dones artistes a la societat actual. Un debat molt interessant que ha sigut presenciat per desenes de persones al MuVim de València.
La realitzadora Judith Colell presenciarà demà l'homenatge a un altre gran del cinema nacional i internacional, com és Agustí Villaronga. El director mallorquí assistirà a Benetússer a un acte on es reconeixerà el treball i èxit d'un director molt laureat els últims anys. Villaronga xerrarà sobre la situació actual del cinema junt amb Antonio Barrero, director del Fic-Cat. Abans, a les 18 h, es presentarà el projecte del nou curtmetratge de Guillermo Alcalá-Santaella.