RAFELBUNYOL
Rafelbunyol celebra els tercers certàmens "De viva veu"
D’entre l’alumnat del CEIP (Teuladins i Blavets) se triarà la representació que participarà en el Certamen Escolar de lectura en veu alta final de la Comunitat Valenciana
REDACCIÓ - 17/02/2018
Rafelbunyol celebra els tercers certàmens
Rafelbunyol celebra els tercers certàmens "De viva veu"

Rafelbunyol ha celebrat aquest cap de setmana el 3r Encontre Escolar de Lectura en Veu Alta, organitzat per les regidories de Cultura i Educació de l'Ajuntament, amb la col·laboració de Viva Veu i la participació del CEIP Verge del Miracle i de l'IES de Rafelbunyol.

L'Ajuntament amb aquesta iniciativa, proposada per FULL- Fundació pel Llibre i la Lectura i de FEETS Gestió de Projectes al voltant del fet de "llegir en veu alta", a més de comptar amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, dins del "Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura 2016-2020", pretén incentivar la lectura, potenciar l'afany de superació i exigència dels lectors i lectores.

Aquest encontre celebrat, per tercer any consecutiu, al Saló d'Actes de la Casa de la Cultura, s'ha dut a terme en dos jornades: una per a l'IES i un altra per al CEIP.

La primera cita va ser divendres quan 39 alumnes de l'IES han llegit fragments de "Cantamapes" de Wu Ming que han treballat prèviament a l'aula. Un certamen presentat per la contadora Núria Urioz.

Hui dissabte, a les 12 hores, ha sigut el torn de l'alumnat del Col·legi Públic Verge del Miracle. En aquest segon certamen conduït per la professora i contacontes, Anna Ballester, participaren 24 alumnes, separats en dues categories: 12 representants de 3r i 4t de primària que llegiran fragments de "El llop Cento al superparc de la pau" de Manel Joan, i 12 representants de 5é i 6é amb la lectura de "L'esperit del Cabanyal" de Teresa Sanchis Labiós.

D'entre l'alumnat del CEIP (Teuladins i Blavets) se triarà la representació que participarà en el Certamen Escolar de lectura en veu alta final de la Comunitat Valenciana, que serà al voltant del mes de juny de 2018.

La selecció de representants la realitzarà FULL, l'Ajuntament, de Viva Veu i una persona d'entre el públic assistent, qui també podrà votar pel o per la representant que més li agrade.