SEDAVÍ
Bressol del Moble i Sant Torquat triomfadors a Sedaví
Van ser les millors falles, segons el fallo del jurat, compost per membres de les Juntes Locals de Dénia, Utiel i Tavernes de la Valldigna
REDACCIÓ - 17/03/2018
Bressol del Moble de Sedaví, primer premi en el monument gran.
Bressol del Moble de Sedaví, primer premi en el monument gran.

Les falles Bressol del Moble i Sant Torquat van ser guardonades amb el premi a la millor falla i la millor falla infantil, segons el fallo del jurat compost per membres de les Juntes Locals de Dénia, Utiel i Tavernes de la Valldigna i van rebre els seus premis en l'acte que va tindre lloc en la Plaza d'en Jaume I, en la porta del consistori. 

L'acte, presentat pel primer tinent d'alcalde José Cabanes, i organitzat per la regidoria de Cultura i Festes en col·laboració amb la Junta Local, va comptar amb la presència del primer edil Josep Ferran Baixauli, les Falleres Majors de Sedaví Núria Díaz i Sara Ruiz, les seues respectives corts d'honor, el President de la Junta Local Javier Pérez i la resta de directius de la mateixa. 

Els premis van ser els següents: En jocs de taula, Elisabeth i Carolina de Bressol del Moble es van imposar a María i Laura de Nou Sedaví en parxís; Alejandro i Tato van vèncer a Felipe i Eugenia, tots ells de Sant Torquat, en dominó. D'altra banda César i Juan José de Nou Sedaví van guanyar a Salva i Quique de Sant Torquat en truc. 

En quant a la Cavalcada del Ninot, Bressol del Moble es va portar el premi a la millor comparsa, Sant Torquat a la millor disfressa i Nou Sedaví a la millor crítica. El millor llibret va ser para Sant Torquat, mentre que Bressol del Moble va aconseguir tots dos premis al millor ninot i al millor ninot infantil. Finalment en els premis fallers Sant Torquat, es va imposar a Bressol del Moble i Nou Sedaví en categoria infantil i es van invertir els papers en la categoria major, portant-se el primer premi la Falla Bressol del Moble, per davant de Sant Torquat i Nou Sedaví en aquest ordre.

Sant Torquat de Sedaví, guanyadora en la categoria infantil.
Sant Torquat de Sedaví, guanyadora en la categoria infantil.