RAFELBUNYOL
Rafelbunyol organitza per primera vegada el Premis Sambori de Narrativa en valencià
Amb aquesta convocatòria l’Ajuntament vol fomentar la participació de l’alumnat dels centres educatius de Rafelbunyol en el concurs literari
REDACCIÓ - 11/04/2018
Exposició dels treballs en Rafelbunyol. EPDA
Exposició dels treballs en Rafelbunyol. EPDA

Aquest divendres, 13 d'abril, se celebrarà, a l'Auditori Municipal de Rafelbunyol, l'entrega dels premis als guanyadors i les guanyadores en l'àmbit local del Concurs de Narrativa en Valencià "Sambori", organitzat per la fundació homònima.

L'Ajuntament de Rafelbunyol, a través de les regidories d'Educació i Cultura, s'ha sumat aquest any als Premis Sambori fent partícip a l'alumnat d'Educació Infantil i Primària del CEIP Verge del Miracle, de Secundària de l'IES Rafelbunyol i també de l'Escola Permanent d'Adults.

Tots els treballs han estat exposats a la Sala d'exposicions entre el 22 i el 27 de març per a que el jurat dels Premis així com la comunitat educativa poguera valorar els treballs en els diferents nivells educatius.

Amb aquesta convocatòria l'Ajuntament vol fomentar la participació de l'alumnat dels centres educatius de Rafelbunyol en el concurs literari que la Fundació Sambori porta organitzant des de fa 20 anys en el marc de la celebració de les Trobades d'escoles en valencià. Els guanyadors i guanyadores del certamen local passaran a la convocatòria comarcal que, en el cas de l'Horta Nord, se celebrarà a Alfara del Patriarca el pròxim 21 d'abril.

Aquesta edició dels Sambori ha reconegut el treball de dos alumnes de l'IES Rafelbunyol. Noelia Campos de 2n de secundària ha guanyat el concurs comarcal de cartells, mentre que el book trailer Lara Roselló, titulat "Imagine", ha rebut el premi MICE audiovisual, en la categoria de Secundària-Batxillerat_Cicles Formatius, en la 6a Mostra Internacional de Cinema Educatiu 2018.