BENISSANÓ
L'Ajuntament de Benissanó reconeix als equips del futbol pels èxits aconseguits
L'acte es va fer al saló de plens
REDACCIÓ - 02/06/2018
Acte de reconeixement a Benissanó. EPDA
Acte de reconeixement a Benissanó. EPDA
La Sala de Plenaris de L'Ajuntament de Benissanó es va omplir de gom a gom el passat divendres 1 de juny amb el motiu de l'acte institucional de reconeixement al CF Benissanó i al Sporting Benissanó pels èxits aconseguits en la temporada de futbol 2017/2018.
El CF Benissanó amateur aconseguí l'ascens a la 1a regional del futbol valencià mentre que els alevins de l'Sporting Benissanó jugaran la Superlliga en la pròxima temporada. També hi hagué reconeixement cap als benjamins de l'Sporting al haver quedat primers classificats en la seua categoria.
L'alcaldessa, Amparo Navarro, entregà un obsequi commemoratiu, "El Castellet de Benissanó" pels èxits aconseguits en esta temporada. La primera edil benissanera posà en valor el sacrifici, esforç i entrega que fan, tant els jugadors com els directius en estes categories i es comprometé a seguir recolzant el treball que ha fet possible esta gran temporada. Navarro també dedicà unes paraules als equips d'alevins i benjamins per la passió i ganes que posen en els entrenaments i partits.
Pepe Castellano Bolumar, president fundador del CF Benissanó, també intervingué amb paraules d'agraïment als presidents del CF Benissanó i de l'Sporting Benissanó (Miguel Castellano i Raul) i com no, als jugadors de tots els equips per continuar la tasca que fa 50 amb molt de sacrifici va fer nàixer el futbol federat a Benissanó.
També intervingueren en l'acte els presidents de tots dos clubs els quals destacaren el compromís de continuar treballant pel futbol a Benissanó i per la col·laboració entre els dos clubs.