ALMÀSSERA
Almàssera participa en la III Trobada Jove de l'Horta Nord
Reunirà entre 80 i 100 joves d'Alboraia, Almàssera, El Puig, Meliana, Museros i Tavernes Blanques, i serà el cap de setmana del 30 de juny i l'1 de juliol
REDACCIÓ - 19/06/2018

Sis municipis d'Horta Nord celebrem la 3a Trobada Jove d'Horta Nord, l'última d'aquest curs escolar. La Trobada reunirà entre 80 i 100 joves d'Alboraia, Almàssera, El Puig, Meliana, Museros i Tavernes Blanques, iserà el cap de setmana del30 de juny i l'1 de juliol a l'Alberg Les Alcusses de Moixent.

Hi haurà activitats aquàtiques, esportives, excursió a un jaciment arqueològic, fabricació de xapes, First Dates, vetllada nocturna, i molt més... com és habitual, la majoria d'activitats estan organitzades pels mateixos grups de joves. Tanquem així un curs acadèmic de teixir xarxes per connectar els grups juvenils de distints municipis de la comarca, que han pogut conéixer-se, compartir, col·laborar, inspirar-se i agermanar-se.

Si voleu assistir-hi o rebre major informació, podeu escriure un correu a horta@xarxajove.info, o bé informar-vos a l'espai jove del vostre municipi.