ALZIRA
Alzira rebrà més de 400.000 euros per a rehabilitar la Casona de la Murta
Es convertirà en el Centre d’Interpretació turística del Paratge i Monestir de la Murta
REDACCIÓ - 18/07/2018
L
L"alcalde i el regidor de Desenvolupament Econòmic, Projectes Europeus i Treball d"Alzira amb el president de la Generalitat. EPDA

L'Ajuntament d'Alzira ha participat en l'acte de signatura amb la Generalitat Valenciana del conveni de subvencions a projectes locals per a la protecció, conservació i recuperació del patrimoni cultural valencià cofinançades pel programa operatiu FEDER. Este conveni atorgarà a Alzira una subvenció de 405.551'17 euros per a la rehabilitació de la Casona de la Murta com a Centre d'Interpretació turística del Paratge i Monestir de la Murta, dins dels Fons FEDER de la Unió Europea.

A l'actede signatura del conveni que s'ha celebrat al Centre del Carme de Valènciahan assistit l'alcalde, Diego Gómez, i el regidor de Desenvolupament Econòmic, Projectes Europeus i Treball, Ivan Martínez.

Diego Gómez ha mostrat la seua satisfacció "valorem molt positivament tindre esta oportunitat de poder rehabilitar un espai tant important per a la nostra ciutat que atorgarà un millor coneixement del nostre patrimoni a les alzirenyes i alzirenys i a totes les persones que ens visiten. Quan coneixem el que tenim, ho apreciem més, d'esta manera, podrem preservar millor el patrimoni natural i històric que tenim al Paratge Natural Municipal de la Murta i la Casella".

Segons Ivan Martínez, responsable de Projectes Europeus en l'Ajuntament d'Alzira, «al llarg d'esta legislatura hem duplicat els recursos provinents de fons europeus per a mobilitats i voluntaris de la UE. A més a més, s'han rebut 400.000 euros per a recuperar el magatzem de Cucó i destinar-ho com a Casal Jove i ara uns altres 400.000 euros per a continuar rehabilitant el nostre patrimoni cultural i natural. Des de l'equip de govern estem fent un esforç per obtindre els màxims recursos possibles per a la nostra ciutat».