LA POBLA DE FARNALS
Conclou la col·locació dels nous tendals en Corts Valencianes de La Pobla de Farnals
Esta obra va ser la proposta més votada pels veïns en el procés participatiu
REDACCIÓ - 26/07/2018
Nous tendals en la plaça Corts Valencianes. / EPDA
Nous tendals en la plaça Corts Valencianes. / EPDA
Les obres d'instal·lació de tendals que proporcionen ombra a la plaça de les Corts Valencianes de la Pobla de Farnals han finalitzat. Esta va ser la proposta més votada al nucli costaner de les presentades al procés participatiu, a través del qual els veïns de la Creu decidiren en quins projectes s'havia d'invertir una partida de 45.000€. La ciutadania ja ha començat a disfrutar de la nova instal·lació a les activitats i mercats que es realitzen en l'espai.
D'altra banda, la setmana passada començaren els treballs d'adequació acústica de l'Antiga Cooperativa, una altra de les propostes triades al procés participatiu. La intervenció consistirà en el reemplaçament del sostre i la col·locació de panells d'insonorització en l'edifici. Es pot realitzar un seguiment de l'avanç en l'execució a la web www.lapobladefarnals.governalia.es.
La Conselleria d'Educació ha subvencionat el procés participatiu amb 5.000€. La iniciativa es va iniciar en gener i es va desenvolupar a través d'una empresa especialitzada i amb la col·laboració del personal de l'Ajuntament de La Pobla de Farnals. Una vegada finalitzada l'execució dels dos projectes, es realitzarà una avaluació del procés.