PINEDO
11485 persones han fet us de la platja can de Pinedo en el que portem de temporada estival
Enguany, com a novetat, s’ha instal·lat un quiosc de gelats, hamaques i para-sols en la platja
REDACCIÓN - 03/08/2018
Platja Pinedo
Platja Pinedo

El nombre de visitants a la platja can de Pinedo ha augmentat un 26% este any respecte al 2017, el que es tradueix en un augment de 2.389 persones en relació als mesos de juny i juliol de 2017. A més, la qualitat de l'aigua i de l'arena, segons les anàlisis, «obtenen sempre resultats excel·lents, aspecte que explica l'èxit que està tenint entre els valencians i valencianes esta platja», ha assenyalat la regidora de Qualitat Ambiental, Pilar Soriano.

Enguany les visites han pujat als 11.485 visitants a data de 31 de juliol, enfront dels 9.096 usuaris de l'any passat per estes dates, i dels 5.083 del 2016 -l'any d'obertura de la platja can-. Este augment té en compte l'ampliació de la temporada de la platja can durant 15 dies més al mes de juny.

D'altra banda, Soriano ha destacat que «enguany, com a novetat, s'ha instal·lat un quiosc de gelats, hamaques i para-sols en esta platja per donar un major servici a la ciutadania que la utilitza i açò també està potenciant l'ús ciutadà d'este espai natural».

La zona està totalment senyalitzada i abalisada, i la platja està preparada i homologada per als gossos. «València continua situant-se a l'avantguarda en temes de gestió de platges. La ciutat avança en esta matèria i continuarem treballant per ser pioners en esta qüestió».

L'edil també ha indicat que «la qualitat de l'aigua i de l'arena és excel·lent, com han demostrat els resultats dels diversos anàlisis de qualitat realitzats, tant de l'aigua com de l'arena. Animem a totes les persones que tenen com a un dels seus millors amics a la seua mascota que visiten la platja can de Pinedo».

La platja can de Pinedo es va inaugurar al 2016 i la regidoria va modificar l'ordenança d'ús de platges i zones adjacents per tal de permetre la seua existència. Des de la caseta d'informació es vigila que es faça bon ús de la zona i la identificació dels animals mitjançant xip.

Platja Pinedo
Platja Pinedo