BENISSANÓ
Concert-cata de vi al Castell de Benissanó
La recaptació íntegra del concert fou donada a la Junta Local de l’AECC
REDACCIÓ - 04/08/2018
Concert-cata de vi al Castell de Benissanó. Foto: Gonzalo Fotografía
Concert-cata de vi al Castell de Benissanó. Foto: Gonzalo Fotografía

Entre les diferents actuacions programades dins del III Festival Internacional de Música "Castell de Benissanó" una de les que major expectativa havia creat era este innovador concert-cata al marc incomparable del Castell de Benissanó.

Músics de talla internacional com el veneçolà Pacho Flores o solistes de grans orquestres i bandes espanyoles com Vicent Olmos, César Asensi, Domingo Torrella, Miguel Cerezo, Santiago Pérez o José Miguel Micó, deleitaren al nombrós públic assistent a este recital, que conjugava de manera perfecta, el plaer emocional de les diferents partitures que s'escoltaren als peus del castell de Benissanó, del S. XV, maridades amb les diferents característiques que aportaren els tres vins tastats i comentats per l'enòleg Nicolàs Garrido.

El concert, a més, comptava amb la particularitat de "Concert Solidari" donat que la totalitat de la recaptació del mateix fou donada íntegrament a la junta local de l'associació espanyola contra el càncer.

Tal com ens ha comentat Amparo Navarro, alcaldessa de Benissanó, "intentarem el continuar treballant i apostant per la realització de concerts com el que hui acabem de fer al nostre castell i que siguen un punt i seguit d'actes culturals amb un important valor artístic com este que acabem de fer, amb extraordinaris solistes nacionals i internacionals, i com no, este ajuntament sempre estarà ajudant a totes aquelles associacions que treballen desinteressadament per ajudar a la societat en què vivim, com és en el cas de hui, l'associació espanyola contra el càncer".