LA SAFOR
El districte de Gandia Corea celebra la VII Cavalcada Solidària de Halloween el pròxim 31 d'octubre
Els més menuts podran canviar la seua aportació solidària per llaminadures
REDACCIÓ - 23/10/2018
Presentació de la VII Cavalcada Solidària de Halloween. EPDA
Presentació de la VII Cavalcada Solidària de Halloween. EPDA
El President de la Junta de Districte de Corea, José Manuel Prieto, ha presentat la VII Cavalcada Solidària de Halloween que recorrerà els carrers del barri. Un esdeveniment per a tots els públics que tindrà lloc el divendres 31 d'octubre a partir de les 18 hores, des del carrer Tossal, on els més menuts podran canviar la seua aportació solidària per llaminadures.
La cavalcada estarà amenitzada per grups de batucada i dos grups de ball i eixirà des del carrer Tossal, on es durà a terme la xocolatada per a tots els xiquets i xiquetes. El recorregut serà el mateix de l'any passat. Els participants partiran des del carrer Tossal, i recorreran el carrer Magistrat Català, la plaça del Jardinet i l'avinguda del Mar per finalitzar a l'Alqueria Laborde, on podran gaudir de l'Alqueria del Terror organitzada pel Consell dels Joves de Gandia.
José Manuel Prieto ha informat que com a novetat, el Halloween d'aquest any tindrà més programació. "Per aquesta raó, des del dia 28 i en els espais públics de la barriada i comerços, alguns dels personatges de Halloween anunciaran la festa. A més, determinats trams del barri i la plaça del Jardinet estaran decorats temàticament. Només ens queda convidar a tota la ciutadania a que participe en les activitats perquè el Halloween de Corea siga cada vegada més gran".
Prieto també ha remarcat el vessant solidàri d'aquesta activitat. Els aliments i productes d'higiene recollits seran donats a Creu Roja, al Centre d'Acollida Sant Francesc d'Assís i al Preventori Nuestra Señora del Amparo del Real de Gandia.
La iniciativa compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns, les cinc falles del districte i l'Associació de Comerciants de la barriada a més del Consell dels Joves.