CONCERT
El Saló de Cristall acull un concert interpretat per famílies formades musicalmente amb el mètode del violinista japonés Shin'ichi Suzuki
La Jove Orquestra Andantino actua dijous 22 a les 12 hores
REDACCIÓN - 21/11/2018
Concert Dijous Andantino. EPDA
Concert Dijous Andantino. EPDA

El Saló de Crisall de l'Ajuntament, en el marc de la seua política de portes obertes a la societat, acollirà este dijous l'actuació de la Jove Orquestra Andantino. Esta formació, composta per 25 guitarristes, d'edats compreses entre els 7 i els 15 anys, i per alguns dels seus pares i mares, interpretarà peces de música apreses amb el mètode del violinista i pedagog japonés Shin'ichi Suzuki, basat en la hipòtesi que l'habilitat musical no és un talent innat i que es pot entrenar.

En este concert, que com és habitual començarà a les 12 hores, la Jove Orquestra Andantino actuarà davall la batuta del seu director, Carmelo Sena, que amb este recital pretén demostrar com «la música ens dota de valors i capacitats que és difícil trobar junts en altres disciplines com s'ha demostrat en diversos estudis internacionals».

L'orquestra des de la seua fundació l'any 2015, ha actuat en festivals de diversos pobles de la Comunitat i en companyia d'altres artistes valencians com el guitarrista valencià Toni Cotolí. Dijous en el Saló de Cristall farà un recorregut per obres de la música clàssica basada en el repertori Suzuki i també interpretarà peces de música moderna com: I gotta feeling, Havana, Viva la vida o Tequila.