ALGÍMIA D'ALFARA
La Unió Musical d'Algímia celebra la seua festa gran de Santa Cecília aquest cap de setmana
Diumenge 25 a les 11:30h en l’Auditori Municipal es farà el Concert de Santa Cecília de la Unió Musical d’Algímia
REDACCIÓ - 24/11/2018
Concerts de la Unió Musical d
Concerts de la Unió Musical d"Algímia.

La Unió Musical d'Algímia va començar a celebrar els seus actes per Santa Cecília el passat cap de setmana amb un Concert de Corals en el que participaren la Coral d'Albalat dels Tarongers i la Coral de la Unió Musical d'Algímia. Cada formació va oferir una part del concert i al final es uniren per cantar, de regal, dos obres per a goig del públic.

Aquest cap de setmana tindrà lloc la festa gran. El dissabte 24 a les 20h en l'Esglèsia serà la Misa en honor a Santa Cecília cantada per la Coral UMA. El diumenge 25 a les 11:30h en l'Auditori Municipal es farà el Concert de Santa Cecília de la Unió Musical d'Algímia i desprès a mig dia el tradicional dinar de germanor.

Encara que ja s'estrenà dirigint la banda en la Gala de la Música del Camp de Morvedre del passat 21 d'Octubre a Quartell, al concert es presentarà com a nou director a Xesco Guillem i Escobar, qui torna en una segona etapa a la Unió Musical d'Algímia després del seu bon treball entre 2013 i 2015.

El nou director, per a la seua presentació en societat, a triat un programa de concert molt interessant i variat per a l'espectador que de segur farà gaudir al públic assistent.

Programa CONCERT de SANTA CECÍLIA 2018

1a PART

LORENCIN MENDOZA Pascual Marquina

SECOND SUITE IN F FOR MILITARY BAND Gustav Holst

SAGA CANDIDE Bert Appermont

2a PART

8 DE FEBRERVicente Ortiz Gimeno

LAKE OF THE MOON Kevin Houben

GOYAJulian Palanca