VINALESA
Jornada de senderisme pels camins del Carraixet aquest dissabte
El futur visor cartogràfic per a mòbil de Turisme Carraixet aportarà major autonomia al visitant
REDACCIÓ - 24/11/2018
Senderisme pel Carraixet.
Senderisme pel Carraixet.

Aquest matí han tingut lloc les dues rutes de senderisme amb la finalitat de promocionar els camins del Carraixet i com a part del Pla de Dinamització i Governança Turística de la mancomunitat del Carraixet.

Les rutes, que partien de Vinalesa, han combinat espai urbà amb paisatges d'horta, reforçant l'element d'unió entre els diferents municipis. Fer visible aquest traçat tan necessari per a desenvolupar l'activitat turística de la zona. En aquesta ocasió, Itinerantur ha preparat un recorregut senzill per a mostrar part del patrimoni natural, material i social de Vinalesa, Alfara del Patriarca, Foios, Bonrepòs i Mirambell. En general, tota la ruta ha girat entorn a l'espai rural de l'horta i la seua fusió amb la indústria que ha anat sorgint a la seua al voltant i que ha configurat el paisatge que tenim hui dia.

Actualment i contemplat dins del Pla de Dinamització i Governança Turística de la mancomunitat del Carraixet, s'està desenvolupant visor cartogràfic per a mòbil i web que permetrà als visitants seguir la ruta i accedir a informació interessant sobre el patrimoni, paisatge i la vida local de manera totalment autònoma.

Per les tecnologies mòbils passa el futur del turisme i suposa una innovació per part de la mancomunitat del Carraixet. Una eina de difusió a l'abast de tots que facilitarà la proposta de desenvolupament del Pla.