ANIVERSARI
El col·legi santiago Grisolía celebra el 30 aniversari amb una exposició de fotografies
Les fotografies repasen les tres decades d´història del col·legi
REDACCIÓN - 04/12/2018
Aniversari FOTO AJUNTAMENT VALÈNCIA
Aniversari FOTO AJUNTAMENT VALÈNCIA

La comunitat educativa del col·legi municipal Professor Santiago Grisolía complix 30 anys i, entre les activitats organitzades amb motiu de l'aniversari, la direcció del centre ha muntat una exposició amb fotografies d'estes tres dècades. La regidora d'Educació, María Oliver, ha visitat la mostra i ha recordat «la importància que té l'educació pública en el desenvolupament d'este país». A més, el servici d'Educació de l'Ajuntament col·labora amb el personal del centre d'Algirós per realitzar un documental sobre la seua història i evolució.

El col·legi Santiago Grisolía, situat al carrer de Campoamor, al districte d'Algirós, és un centre d'educació inclusiu i plurilingüe d'Infantil i Primària, on l'alumnat rep formació en anglés, valencià i castellà. Coincidint amb les seues tres dècades de vida, enguany s'han millorat els accessos i els banys per adaptar-los a persones amb mobilitat reduïda.

Al centre es realitzen programes com ara 'Es busquen valents', per sensibilitzar sobre l'assetjament escolar, o 'La sostenibilitat al plat', sobre els avantatges d'una alimentació saludable i ecològica. En eixe sentit, el d'Algirós és un dels 122 centres educatius que té un projecte d'hort escolar, dedicat a la plantació, cultiu i recol·lecció de diverses espècies de plantes, com a vehicle d'aprenentatge i motivació. A més, en col·laboració amb la Generalitat, duu a terme l'activitat 'Practica el fruiting', amb la qual es fomenta el consum de fruites, especialment de temporada, entre els més xicotets