L'ELIANA
L'Eliana ret homenatje a la seua atleta més internacional, Concha Montaner
L'esportista va anunciar al setembre la seua retirada com a saltadora de longitud després de 20 anys sobre les pistes d'atletisme
REDACCIÓ - 10/12/2018
Montaner rep el reconeixement de mans de l
Montaner rep el reconeixement de mans de l"alacalde de L"Eliana, Salva Torrent

El passat mes de setembre, Concha Montaner deia adéu a la seua carrera com a saltadora de longitud després de 20 anys sobre les pistes d'atletisme. Una carrera que l'ha portat a ser subcampiona d'Europa, Bronze en el Mundial d'atletisme en 2006, 18 vegades campiona d'Espanya i participant de 4 Jocs Olímpics, entre altres mèrits. Una trajectòria brillant per la qual l'Ajuntament de l'Eliana ha volgut homenatjar-la emotivament.

Així, el passat divendres 30 de novembre, l'Auditori Municipal va albergar un acte de commemoració a Concha por tota la seua trajectòria, i també per fer bandera del nostre municipi allà on ha viatjat. A l'acte, amics, companys i familiars de l'atleta van voler dedicar-li unes paraules per a mostrar l'orgull que tots i totes senten per ella, no solament com a esportista sinó com a persona. Por la seua part, la Falla Verge de Carme de l'Eliana, a la qual l'esportista ha pertangut des de sempre, també va voler condecorar-la.

Dins de l'acte es va anunciar que, a partir d'ara, la pista d'atletisme del Poliesportiu Municipal passarà a denominar-se "pista d'atletisme Concha Montaner", a fi de ser un referent encara més pròxim per als joves esportistes que practiquen l'atletisme.

En finalitzar l'homenatge, l'Alcalde Salva Torrent va voler felicitar a Concha por la seua tenacitat i els seus grans valors, destacant que "Concha sempre ha defensat la igualtat entre homes i dones tant dins de l'atletisme i fora d'ell. Sense dubte, ha aconseguit fer història en el nostre municipi".