LA SAFOR
Gandia va acollir l'Assemblea anual de Guies Oficials de la Comunitat Valenciana
50 guies de la Comunitat Valenciana van poder conéixer l'oferta d'activitats, culturals i naturals que la ciutat ofereix als grups turístics
REDACCIÓ - 11/12/2018
Les guies en la seua visita a Gandia. EPDA
Les guies en la seua visita a Gandia. EPDA
Gandia va ser seu de l'Assemblea anual de Guies Oficials de la Comunitat Valenciana (AGOCV). Un col·lectiu que agrupa prop de 200 professionals en la matèria de tota la Comunitat que han estat autoritzats per l'Agència Valenciana de Turisme per a realitzar activitats de visites turístiques guiades a tot el territori de la Comunitat Valenciana.
D'aquesta manera, 50 guies de la Comunitat Valenciana van poder conéixer l'oferta d'activitats, culturals i naturals que la ciutat ofereix als grups turístics.El programa del dia va incloure la reunió anual de l'Assemblea de Guies Oficials de la Comunitat Valenciana (AGOCV) que va tindre lloc al Monestir de Sant Jeroni de Cotalba, membre del Sicted Gandia. Posteriorment, els guies es van desplaçar a l'Alqueria del Duc per a conéixer un dels edificis més singulars de la ciutat i obert recentment a les visites, dins el marc d'actuació Territori Borja.La creació de l'Experiència Borja a Gandia, suposa un atractiu per als clients d'aquest tipus de professionals, tant turistes com touroperadors, a l'hora d'incloure Gandia en els seus programes d'excursions.
Des del departament de Turisme s'ha destacat que a l'Alqueria del Duc s'instal·larà un punt d'informació amb la principal oferta turística de la ciutat, per mostrar el potencial de Gandia com a destinació de platja, cultura i medi ambient.