FONT DE LA FIGUERA
La Font de la Figuera dóna la Benvinguda Ciutadana a 17 xiquets nascuts el 2018
Un acte que es realitza per sisè any consecutiu
REDACCIÓN - 02/01/2019
Pie de foto
Pie de foto

L'ajuntament de la Font de la Figuera, amb l'objectiu de fomentar la consciència de pertinença a una societat plural i, per tant, a la seua ciutadania, ha donat la benvinguda a les i els xiquets nascuts el 2018. Un acte que es realitza per sisè any consecutiu en base a donar protagonisme a una nova generació de menuts que formaran part del futur de la població. En aquesta ocasió, 17 xiquetes i xiquets van ser rebuts per l'alcalde, Vicent Muñoz, la regidora de Joventut, Verónica Reyes i els demés membres del Govern Municipal, a la sala de plens.A més, l'Ajuntament també va tenir en compte i va acollir en l'acte aquells pares o mares amb arrels fontines i que per circumstàncies laborals o personals resideixen en altres poblacions.

A les mares i pares se'ls va obsequiar amb diversos detalls d'ús quotidià per als seus nadons, entre ells, un diploma, un xupó i una manta com a simbolisme de la protecció que ha de donar el consistori a totes les seues veïnes i veïns.

En aquesta línia, l'ajuntament pretén oferir a la ciutadania l'oportunitat de mostrar la seua pertinença a la societat civil a través de les cerimònies civils, la d'acollida o benvinguda ciutadana, la del matrimoni i la cerimònia de comiat civil per acomiadar els veïns i veïnes que falten, a més de la de ciutadania de ple dret, en aconseguir la majoria d'edat.