TURISME
Oliva presenta la seua oferta turística a Utrecht
Les principals demandes del turista holandés se centren en la cerca d'allotjament i ofertes complementàries de turisme actiu com el golf, l'hípica, el senderisme o les rutes amb bicicleta
REDACCIÓ - 12/01/2019
Oliva mostra la seua oferta en una fira. EPDA
Oliva mostra la seua oferta en una fira. EPDA
Oliva participa aquesta setmana en la fira Vakantiebeurs 2019, el certamen turístic més important d'Holanda que se celebra a Utrecht del 9 al 13 de gener en les instal·lacions del recinte firal Royal Dutch Jaarbeus. En aquest esdeveniment, de gran importància per al mercat holandés i principalment destinat al públic final, participen les principals destinacions, empreses i professionals del sector.
Oliva presenta la seua oferta a través de l'estand de Turespaña, enel espai Comunitat Valenciana que compta amb les marques turístiques de València Turisme i Benidorm, així com la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana.
El turisme dels països nòrdics és un mercat potencial per a la nostra ciutat pel que aquest certamen constitueix una oportunitat bàsica de promoció de les demandes d'aquest turista, principalment, sobre allotjaments i ofertes complementàries de turisme actiu com el golf, l'hípica, el senderisme o les rutes amb bicicleta. En aquest sentit, és fonamental assenyalar la importància de les sol·licituds d'informació sobre cámpings a Oliva.Precisament i, dins del marc de Vakantiebeurs 2019, el cámpingKikopark de Olivaha sigut guardonat per The caravanand Motorhome Club i Alan Rogers amb el premi a la innovació del sector del càmping i caravaning a Europa.Segons ha assenyalat Mireia Morera, regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Oliva, "la participació d'Oliva en una fira tan important com Utrecht és imprescindible per a la promoció de la nostra oferta en el mercat holandés, un turista que es caracteritza per buscar experiències de turisme actiu en els mesos de setembre a maig i que sol duplicar les seues visites al llarg d'aquests mesos contribuint a la desestacionalizacion". A més, ha volgut felicitar el cámpingKikopark i a tot el seu equip pel guardó i ha subratllat "l'esforç que estan fent per a professionalitzar la gestió i poder oferir una oferta cada vegada més atractiva".Vakantiebeurs és la fira de turisme més important d'Holanda i se celebra a Utrecht tots els anys el mes de gener. Es tracta d'una fira de caràcter "mixt", és a dir, dirigida exclusivament a professionals els dos primers dies i oberta el públic la resta. Segons dades de la pròpia fira, l'edició 2018 va aconseguir la xifra de 105.369 visitants i 1.126 expositors, encara que la mitjana de visites aquesta edició ja se situa entre 14.000 i 17.000 visitants diaris. El perfil del visitant a la fira és de persones que fan una mitjana de 2,5 vacances a l'any i gasten una mitjana de 3.200 euros per any en elles.