PUÇOL
Compromís lamenta que PSOE i EUPV "deixen de costat" la gestió dels Serveis Socials a Puçol
La formació pregunta en el ple perquè no s’ha convocat cap Comissió d’Ajudes d’Emergència des del dia 13 de desembre de 2018
REDACCIÓ - 29/01/2019
Edifici de Benestar Social de Puçol. EPDA
Edifici de Benestar Social de Puçol. EPDA

Compromís per Puçol ha preguntat en el ple, perquè no s'ha convocat cap Comissió d'Ajudes d'Emergència des del passat dia 13 de desembre de 2018, quan en la darrera comissió un tècnic va comentar que, caldria convocar-ne una a principi de gener de 2019 tot degut a l'elevat nombre de peticions que, com cada primer mes de l'any es venen produint. Cal tindre en compte que, una vegada aprovades les ajudes en la corresponent comissió, els tràmits allarguen en quinze dies més l'arribada dels imports aprovats als usuaris. Per tot això estem parlant que, com a molt prompte, hauran passat vora tres mesos sense que els usuaris puguen rebre les ajudes d'emergència per a pagar el lloguer, la llum, el gas, ò la compra d'aliments infantils, entre altres.

També volem denunciar que el govern municipal de Puçol (PSOE-EUPV), porta pràcticament un any incomplint sistemàticament l'acord plenari de publicitar als mitjans de comunicació municipals el SIHAP (Servei d'Intermediació Hipotecària de l'Ajuntament de Puçol). Un servei que assessora i informa gratuïtament als ciutadans quan tenen qualsevol classe de problemes amb el pagament de la hipoteca de la seua casa amb el banc corresponent.

Finalment volem informar que, des del passat mes d'octubre de 2018 en què es va jubilar el Cap de Secció del departament, fins a dia de hui, no ha sigut nomenat cap substitut.

Benestar Social ha sigut un departament que des de fa molts anys ha vingut sent tot un referent per els demés municipis de la nostra comarca.

És per això que en Compromís per Puçol ens preguntem, qué és el que està passant amb el departament de Benestar Social? Així és com un equip de govern que s'anomena "progressista" protegeix a les persones més vulnerables? Quan pensen donar solució a estos greus problemes?