LLÍRIA
Llíria acull les II Jornades de Turisme del Camp de Túria
L’esdeveniment serà inaugurat pel secretari autonòmic de turisme, francesc colomer, el proper dimarts 5 de març a les 10.30h, a la tourist info de la localitat
Silvia Morote - 25/02/2019
Invitació a les Jornades de Turisme
Invitació a les Jornades de Turisme
La Tourist Info de Llíria serà l'espai de trobada per tornar a debatre sobre el Turisme a la comarca  del Camp de Túria, en esta segona edició que tindrà lloc el proper dimarts 5 de març a les 10.00 hores, per a l'acreditació i entrega de documentació a les persones inscrites. Un esdeveniment organitzat pel Grup El Periódico de Aquí  i amb la col·laboració de la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Llíria, dins d'aquest lloc emblemàtic pel seu patrimoni com són els Mausoleus Romans i coincidint amb el Centenari del monument L'Església de La Sang. Està previst congregar a una desena de ponents experts en diferents  matèries que es distribuïran en diverses taules temàtiques durant tot el dia. Per amenitzar la Jornada es realitzarà eixe matí una visita guiada a la Llíria Històrica.
Programa Jornada
Desde l 'aspecte del Turisme cultural i urbà, es comptarà amb títols com: *'Llíria, Simfonía de Cultures'. Vicent Sesé, tècnic de Turisme Llíria.  "València ciutat. Internacionalització" amb Femke Conradie, des de l'empresa de Valencia Guias-Valencia Bikes'. Pel que fa al Turisme gastronòmic, una de les qüestions que es posaran damunt la taula serà  la "Marca Gastronòmica de la Comunitat Valenciana", de la mà del company  periodista Paco Alonso (TVE, Wikipaella). La Festa de la Cirera i Concurs Nacional d'Olla de Carabassa. Vicent Granero. Restaurant Granero, serà una d'altres apostes culinàries per part del municipi de Serra, així com la "Marca Aliments Tradicionals de Llíria". i el Concurs `Nacional d'Arròs amb Bledes de Llíria", per part de Juan Gorrea, gerent del Restaurant La Taula de Llíria.
 El Turisme de natura i actiu també tindrà el seu moment per abordar des dels  Parcs Naturals del Túria i de la Serra Calderona, ambToni Marzo, Director General de Medi Ambient de Generalitat Valenciana. A més a més, altres aspectes com Itineraris eqüestres del Camp de Túria. Raid IE-005 Llíria-La Concòrdia, amb una ponència de Caballos Navarro.  Vols en globus al Camp de Túria amb l'empresa de Tot Globo (Casinos) s'arreplegaran dins d'aquesta taula. El Turisme musical també tindrà una consideració destacada amb personalitats expertes per informar de: La candidatura de Llíria a Ciutat Creativa de  la UNESCO en la modalitat de música, per la catedràtica, Mª José Viñals (Universitat Politècnica de València).
L'empresa musical de Camp de Túria. Carles Subiela. Consolat del Mar" (de Benaguasil). Marca musical de la CV, Mediterranew Musix amb Daniel Arnal de l' Agència Valenciana del Turisme. I com no, no faltarà lloc per tractar la importància de l' Allotjament dins del turisme: L'Hotel. Un concepte arquitectònic", amb la directora Patricia Gabaldón de l' Hotel Ad Hoc (Bétera) i Hotel i patrimoni". Hotel Rioja (Benisanó), són alguns exemples.