PICASSENT
A Picassent és reduïx l'espera en la valoració de la dependència
La valoració de la dependència ha passat de 2 anys d'espera a 9 mesos des que s'inicia l'expedient
REDACCIÓ - 06/03/2019
Ayuntamiento de Picassent
Ayuntamiento de Picassent

Amb l'objectiu d'alleugerir els tràmits que s'han de fer per aconseguir l'ajuda a la dependència, a finals del mes de març de l'any passat, l'Ajuntament de Picassent va sol·licitar a la Generalitat Valenciana la competència de portar a terme les valoracions dels expedients de les persones que sol·liciten la Llei de la Dependència. El servei es va reforçar amb la contractació d'una nova treballadora social i amb la formació del curs de persones valoradores.

Així, a la memòria del Servei de la Dependència de l'any 2018, s'informa que es varen obrir 254 nous expedients de dependència, es varen valorar 190 casos i són 542 les persones que s'estan beneficiant dels recursos d'esta Llei.

Segons ha manifestat el regidor de l'àrea de Benestar Social, Carles Silla, estes xifres ens ajuden a valorar-ho molt positivament, ja que «En un any on el servei de valoració és municipal hem reduït en 15 mesos el tràmit dels expedients de la Llei de la Dependència. A més, estem treballant perquè es reduïsca molt més esta xifra i les persones puguen tindre reconegut el més prompte possible els recursos que se li poden atorgar per llei".