PICASSENT
Gran festa fallera amb la gent major de Picassent
Les persones que participen dels cursos i tallers de la Regidoria dels Majors celebraren, ahir per la vesprada, la seua festa fallera al Centre de Convivència
REDACCIÓ - 15/03/2019
Falla dels Majors
Falla dels Majors

Una efemèride local molt important ha sigut enguany la protagonista en la falla creada i muntada per les persones que participen dels cursos i tallers de la Regidoria dels Majors. I és que enguany, la Societat Artístico Musical Picassent compleix 100 anys i els nostres majors han volgut homenatjar en el seu monument esta fita tan important. Per això, diversos ninots, alguns d'ells vestits amb la indumentària original, i la reproducció integra de la façana de la seu social del Musical, entre altres elements, han donat color i forma a este monument, fruit del seu treball.

Durant la jornada, un grup de músics d'esta societat ja centenària, varen voler amenitzar una vesprada de festa i molta celebració. Tot seguit, es varen servir més de 400 racions de xocolata i bunyols per a totes les persones assistents en la tradicional xocolatà que com cada any té lloc al Centre de Convivència.