ROCAFORT
L'Ajuntament de Rocafort ofereix visites guiades a l'itinerari Machado
Altra idea a partir d’ara és animar els diumenges de primavera amb concerts que conviden a visita la residència d’Antonio Machado que ja és patrimoni públic
REDACCIÓ - 24/03/2019
Visita al jardí de Villa Amparo del passat diumenge. / epda
Visita al jardí de Villa Amparo del passat diumenge. / epda
El passat diumenge 10 de març, l'Ajuntament de Rocafort va obrir el jardí de Villa Amparo per a la visita lliure del veïnat de Rocafort. Les persones que varen acudir, a banda de passejar pel jardí a hores d'ara ja públic, van poder consultar l'exposició 'Villa Amparo: Casa de Poetes' sobre les possibilitats futures d'aquest espai i del projecte cultural que acollirà. També varen gaudir de la cultura amb un concert oferit per un grup de l'Agrupació Musical de Rocafort.
A partir d'ara, la idea és animar els diumenges de primavera amb concerts que conviden a visitar Villa Amparo, i permeten a tota la població celebrar que el patrimoni històric, cultural i arquitectònic de Rocafort, comence ben aviat a integrar-se en la nostra quotidianitat com un benefici públic transversal.
En relació amb aquest objectiu, l'Ajuntament de Rocafort ha obert la possibilitat de sol·licitar visites guiades gratuïtes per a grups els diumenges a les 11 hores. Recorreran l'Itinerari Machado (preparat per la regidoria de Cultura amb l'assessorament del Consell Machadià de Rocafort). Per participar d'aquesta nova oferta cultural pública, només cal enviar un missatge al correu electrònic: atencionciudadana@rocafort.es
A més a més, aquest mes Rocafort va rebre el premi Patrimoni d'El Periódico de Aquí per la titularitat pública de la Villa.