ESPORTS
Sagunt acollirà la VI Jornada de Futbol Inclusiu
Fa huit mesos que el CD Acero compta amb un equip inclusiu
REDACCIÓ - 28/03/2019
El regidor d
El regidor d"Esports i el secretari del CD Aceroamb el cartell de la jornada. EPDA

Sagunt serà seu este diumenge, 31 de març, de la VI Jornada de Futbol Inclusiu, que es desenvoluparà de 13 a 21 hores en el Poliesportiu Municipal (internuclis). Esta jornada està organitzada pel Club Deportiu Acero i la Lliga de Futbol Inclusiu, i compta amb el suport de l'Ajuntament de Sagunt.

Fa huit mesos que el CD Acero té un equip inclusiu i este és el primer any que es desenvolupa de manera oficial la Lliga de Futbol Inclusiu (LFI), en la qual participen tota classe d'equips com el València CF, Llevant, Hèrcules, entre d'altres.

En esta lliga, es realitza una jornada cada mes i es juga en un municipi diferent, triat dels pobles dels equips participants.

El regidor d'Esports, Miguel Chover, ha felicitat "el CD Acero per formar part d'esta lliga de futbol, en la qual el més important és la inclusió de persones diferents i no els resultats".

Per la seua banda, el secretari del CD Acero, Jerónimo Noguera, ha declarat que "és un regal per al club tindre un equip tan especial com este. Els xics són molt agraïts".