LA POBLA DE FARNALS
La Pobla de Farnals participa en la iniciativa "Anem al teatre"
Es representen 4 obres per a estudiants d’Infantil, Primària, ESO i Batxillerat
REDACCIÓN - 04/04/2019
"Anem al teatre"

La Pobla de Farnals és un any més un dels 27 municipis que formen part de la iniciativa 'Anem al teatre', adreçada als estudiants dels centres del municipi, des d'Infantil fins a Batxillerat, i que té com a objectiu promoure les arts escèniques entre este sector de la població.

Les localitats participants organitzen directament esta iniciativa, que compta amb l'ajuda econòmica procedent d'una subvenció del Servei d'Assistència i Recursos Culturals (SARC) de la Diputació de València. Així, seleccionen un seguit d'espectacles d'entre els quals cada municipi tria quins es representen en el seu terme.

A la Creu, les representacions tenen lloc en la Casa de Cultura. La primera, "@Rita_Trobador" d'Esclafit Teatre, va tindre lloc el 29 de març i va assistir l'alumnat de primer i segon de batxillerat. El 5 d'abril, els estudiants des de cinqué de Primària fins a quart d'ESO disfrutaran del show "Com el pa a l'alcavor" del mag Rubén Aparisi. El dia 10 serà el torn de "Violeta i les mil i una nits", de Dacsa Produccions, adreçada a xiquets i xiquetes d'Infantil. El cicle es tancarà el 7 de maig amb "La via làctia" a càrrec de la companyia El cau de l'unicorn, dirigida a xiquets i xiquetes que es troben entre primer i quart de Primària.