EDUCACIÓ
El primer Congrés de Professorat d´imatge i so es celebra demà a Paterna
A L´IES Henri Matisse de la localitat
REDACCIÓN - 05/04/2019
Congrés
Congrés

 El primer Congrés de Professorat d´Imatge i So es celebra demà a Paterna a l'IES Henri Matisse.

En aquesta jornada participaran mig centenar de professors i professores de cicles formatius de centres educatius de Castelló,València i Alacant. Les ponències del Congrés tractaran temes com la innovació educativa als cicles formatius, les noves metodologiesd'aprenentatge, la creació de materials curriculars adaptats als noustemps, el mòdul projecte en els cicles formatius d'imatge i so, iaspectes relacionats amb la implantació dels cicles formatius de VídeoDJ i So, i Animació 3D, jocs i entorns interactius.

A l'acte de benvinguda del Congrés participaran la directora General de Formació Professional i Ensenyaments de règim especial, MARINA SÁNCHEZ COSTAS, la directora del CEFIRE de Formació Professional, JOSEFA DOMÉNECH ZAERA, el cap de projecció social d'À Punt, ALBERT VICENT MORENO, la directora de l'IES Henri Matisse de Paterna, GRACIA SAN JUAN GONZÁLEZ, i el President de l'Associació de professoratd'imatge i so de la Comunitat Valenciana, RAÚL CARBONELL GÓRRIZ.

Es tracta d'una jornada d'intercanvi d'experiències formatives encaminades a millorar la formació de l'alumnat d'aquesta especialitat.

En l'actualitat són 7 centres públics els que ofereixen aquests estudis a la Comunitat Valenciana: IES Vila-Roja d'Almassora, IES Camp de Morvedre de Sagunt, IES Henri Matisse de Paterna, IES Font de Sant Lluís de València, IES La Marxadella de Torrent, IES Veles e Vents deGandia, i IES Luis García Berlanga de Sant Joan d'Alacant.

Aquesta jornada formativa està organitzada per l'Associació de professorat d'imatge i so de la Comunitat Valenciana. Adjuntem el cartell i el programa complet de la jornada per si és del seu interésdonar cobertura informativa.