ESPORTS
L'Ajuntament de Sagunt rep un esment especial de la Federació Valenciana de Lluita
El primer tinentd’alcalde, Pepe Gil, va assistir a la Gala de l’Esport celebrada a València per a recollir el guardó atorgat a l’Ajuntament
REDACCIÓ - 06/04/2019
Gala de l
Gala de l"esport celebrada a València. EPDA

L'Ajuntament de Sagunt rep un esment especial en la Gala de l'Esport de la Federació Valenciana de Lluita. El primer tinentd'alcalde, Pepe Gil, va assistir al Centre Cultural dels Exèrcits de València dimecres passat, 3 d'abril, a recollir el guardó que la Federacióva entregar a l'Ajuntament com a reconeixement per la seua excel·lència en les Lluites Olímpiques i altres modalitats adscrites a la Federació.

Pepe Gil ha destacat la labor del Club de Lluita Camp de Morvedre, que també va obtindre una recompensa, "i agraïml'esforç que fan, ja que suposa un gran mèrit i gràcies a ells i a la nostra col·laboraciól'Ajuntament ha sigut reconegut. Estem molt satisfets d'haver rebut este reconeixement perquè així es confirma el compromís d'este Equip de Govern amb l'esport. Considerem que invertir en instal·lacions esportives i en la celebració d'esdeveniments permet que tota la ciutadania puga practicar esport i, per tant, s'invertix en salut, solidaritat, treball en equip i altres valors fonamentals que ens permeten construir un futur millor".

Des de la Federació Valenciana de Lluita destaquen que en este últimany la lluita s'haconsolidat i ha collit grans èxits en diferents modalitats, des de victòries en campionats nacionals, internacionals i mundials, tant en l'àmbit individual, per clubs i per federacions. Així mateix, el fet que s'hagen celebrat esdeveniments tan importants com el Campionat Internacional de Jóvens Promeses de Lluites Olímpiques, el Campionat d'Espanya de Grapplingi l'adhesió de nous clubs, esportistes i personalitats, han contribuït a la presència de la federació de lluita en la majoria dels esdeveniments esportius, donant-li un majorreconeixement.

A la gala van assistir un total de 84 convidats, entre elsquals es van repartir 54 premis. Els guardons van ser atorgats a grans personalitats vinculades a l'esport i al foment de la igualtat, de la seguretat i als valors cívico-culturals, així com a entitats implicades. Després del lliurament de premis, els convidats van gaudir d'unavetlada en la qual van poder intercanviar coneixements, felicitacions i vivències.