ALAQUÀS
Doble Medalla d'Or als Campionats d'Espanya de Duatló per al jove d'Alaquàs Adrián Herrera i el seu equip
El jove esportista va començar la seua trajectòria a l’Escola de Triculpelat d’Alaquàs, on va obtindre 21 podiums a nivell provincial
REDACCIÓ - 08/04/2019
Pódium del Campionat de Duatló Cadets
Pódium del Campionat de Duatló Cadets

Adrian Herrera Marti és veí d'Alaquàs, té tan sols 17 anys i el passat mes de març aconseguia fer-se, junt al seu equip, amb dues medalles d'Or, una al Campionat de Duatló Cadets per equips –contra rellotge i una altra al Campionat d'España Duatló Cadet per relleus, ambdues celebrades a Avilés el passat 30 i 31 de març, respectivament. L'equip al complet continua acumulant èxits, de fet duen dos anys sent campions d' Espanya Cadet en duatló i triatló, i es que l'equip compta amb un grup d'esportistes d'elit com és el cas d'Adrià Herrera que va començar el seu contacte amb el món dels esports quan tan sols tenia set anys. Va formar part de l'Escola de Triculpelat d'Alaquàs, on va obtindre 21 podiums provincials.

En l'actualitat Adrian pertany al Club Huracan The Bike Run de València i compagina els seus estudis amb els entrenaments al Centre d'alt rendiment ubicat a Cheste. Durant els últims tres anys, ha aconseguit podiums en campionats provincials, autonòmics i nacionals tant a nivell individual com per equips. La clau del seu èxit: el treball i constància.