MEDI AMBIENT
La Colla Verda busca voluntariat per a restaurar i millorar els hàbitats de la Finca de Penya d'Almardà
El primer serà este dissabte 13 d’abril quan es farà una plantació de vegetació aquàtica autòctona
REDACCIÓ - 09/04/2019
Pie de foto
Pie de foto

La Finca de Penya és una reserva de fauna silvestre que Acció Ecologista-Agró custodia al costat de La Casa Penya de Sagunt (Camp de Morvedre, València), el centre d'educació i voluntariat mediambiental municipal de la Marjal d'Almardà-Almenara. En esta reserva de fauna silvestre podem trobar diferents espècies d'aus, com el fumarell de galta blanca (Chlidonias hybrida), i fins i tot la cada vegada més escassa tortuga d'estany europea (Emys orbicularis).

Esta primavera la Colla Verda, el projecte de voluntariat ambiental de l'Ajuntament de Sagunt i AE-Agró, et convida a implicar-te en la conservació de la reserva. Com? Doncs, amb tres voluntariats per a restaurar i millorar els hàbitats de la Finca de Penya. El primer serà este dissabte, 13 d'abril, quan et necessitem per a millorar la biodiversitat de la reserva amb una plantació de vegetació aquàtica autòctona.

Durant esta activitat, que compta amb la col·laboració del Centre d'Investigacions Piscícoles El Palmar (Conselleria de Medi Ambient), també instal·larem un encanyissat a la Finca de Penya. Ho farem en un dels seus camins. Exactament en un punt sense vegetació, per a evitar amb esta barrera de canyís possibles molèsties a les aus que actualment ja crien en la reserva.

Els altres dos voluntariats seran els dissabtes 11 de maig i 8 de juny i també tindran com a objectiu restaurar i millorar els hàbitats de la Finca de Penya. El punt de trobada per a estes tres activitats La Casa Penya. Concretament, a les 10:30 hores. Per a participar, només has de confirmar assistència contactant amb la Comissió d'Educació Ambiental d'AE-Agró. Ho pots fer enviant un correu a agromorvedre@gmail.com o telefonant als matins al 960 263 617. T'esperem esta primavera a la Finca de Penya!!!