MASSALFASSAR
El portaveu de Compromís de l'Horta Nord assegura que Fontestad ha perdut "la confiança" del col·lectiu de Massalfassar
El substituirà Joan Morant com a candidat a l'Alcaldia
REDACCIÓ - 09/04/2019

Davant les raons aportades per Carles Fontestad, alcalde de Massalfassar, per justificar la seua decisió de deixar les files valencianistes, el portaveu de la formació en l'Horta Nord, Vicent Grande, ha explicat que Fontestad "ha anat perdent la confiança del col·lectiu de Massalfassar progressivament com a conseqüència de prendre moltes decissions com alcalde sense consensuar-les amb el seu propi equip de govern i de vegades en contra del mateix. Com va ser presentar en els pressupostos de 2017 un pujada del salari com alcalde. Eixa desconfiança es va fer més gran quan li va llevar totes les competències a un company sense cap explicació i en contra de l'equip de govern, del col·lectiu local de Massalfassar i de l'Executiva Comarcal".

D'altra banda, ha afirmat que "no es cert que ningú s'haja posat en contacte amb ell ja que tant Vicent Grande com a Secretari Comarcal, com Amparo Piquer com a Secretaria d'Organització del Bloc han parlat amb ell per intentar reconduir la situación, cosa que no ha sigut possible i prova d'això és que ha sigut Carles Fontestad qui ha deixat el partit voluntariament demanant la baixa i feta efectiva el 25 de març passat".

Des de setembre del 2018 "ha deixat d'assistir a les reunions del col·lectiu local de Massalfassar, tot i ser convocat reiteradament i animat a que participara per donar la seua versió de la situación i parlar sobre el futur del col·lectiu i sobre les llistes, però sempre ha declinat la seua participación. Per tant ha estat Fontestad qui ha deixat de banda al seu propi col·lectiu i prova d'això és que cap persona de Compromís per Massalfassar recolza la seua actuació".

Quan es va donar de baixa de Compromís, des del partit el Secretari de Serveis Municipals Artur Hernández, "li va demanar que deixara l'acta de regidor i l'alcaldia atés que ja no pertenyia a Compromís, ja que havia estat triat alcalde amb els vots de Compromís. Carles Fontestad es va negar a deixar el càrrec i per això el grup municipal de Massalfassar va presentar un escrit on ja no pertenyia a l'esmentat grup i passava al de no adscrits".

"Lamentem molt la situación, però considerem que ha sigut el propi Carles Fontestad qui amb les seues actuacions unilaterals i autoritaries ha anat perdent progressivament la confiança del seu equip de govern, del col·lectiu de Massalfassar i de la Comarca i de l'Executiva Nacional de Compromís".

Joan Morant, candidat a l'alcaldia per Compromís x Massalfassar aclareix que : "El Col·lectiu de Massalfassar ja ha passat página i ja estem treballant de cara a les pròximes eleccions municipals de maig. El proper dimecres 10 de maig presentarem la candidatura amb un equip renovat i amb molta joventut".