PROMOCIÓ LINGÜÍSTICA
El Gabinet de Promoció del Valencià destina un total de 10.000 euros a la concessió de subvencions per a la promoció social de la llengua
Les associacions i el sector econòmic de la localitat podrán solicitar estes ajudes fins al 14 de juny
REDACCIÓ - 14/04/2019

El Gabinet de Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Sagunt ha destinat un total de 10.000 euros a la concessió de subvencions per a la promoció social del valencià a associacions i al sector econòmic de la localitat. Concretament, les subvencions s'atorgaran a associacions sense ànim de lucre i al sector econòmic de la ciutat de Sagunt.

Esta convocatòria, al costat dels Premis Literaris Ciutat Sagunt, és una de les línies habituals de treball de l'àrea de Normalització Lingüística per a fomentar la llengua en l'àmbit associatiu i en el sector econòmic de Sagunt. Estes ajudes podran sol·licitar-se fins al 14 de juny, data màxima per a la presentació dels projectes, que seran avaluats i baremats per a la concessió de les ajudes.

Cal recordar que cada entitat pot presentar un màxim de dos projectes i que cadascun dels quals ha de tindre un cost no inferior als 300 € per a poder participar en el procés de concurrència competitiva.