ESPORTS
La carrera José Antonio Redolat discorrerà diumenge pel circuit urbà i per l´interior dels jardins del Túria
El tall al trànsit de Mestre Rodrigo amb Vall de la Ballestera, sentit cap al pont de Campanar, es farà a les 08:15 hores
REDACCIÓN - 12/04/2019
Recorregut de la carrera
Recorregut de la carrera

Els carrers de la ciutat i el jardí del Túria seran el pròxim diumenge, 14 d'abril, l'escenari de la VI edició de la Carrera José Antonio Redolat, una prova que s'emmarca en el Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València, organitzat per la Fundació Esportiva Municipal (FDM). Esta prova començarà a l'avinguda del Mestre Rodrigo, al cantó amb el carrer del Marqués de Sant Joan, a Campanar, i finalitzarà al Poliesportiu del Tram III de l'antic llit del ríu.

L'eixida serà a les 09:00 hores per corredors amb dorsal preferent, a les 09:04 per a la resta, i a les 09:05 per a qui opte amb la marxa a peu o nòrdica. Això no obstant, tal com ha indicat la Policia Local de València, el muntatge de l'eixida està previst a les 06:00 hores del matí a l'avinguda del Mestre Rodrigo d'eixida, en l'encreuament amb el carrer del Marqués de Sant Joan. I el tall al trànsit de Mestre Rodrigo amb la Vall de la Ballestera, sentit cap al pont de Campanar, es farà a les 08:15 hores. De 08:45 a 08:50 hores es procedirà a la resta de talls del circuit.

Els i les corredores passaran per l'avinguda del Mestre Rodrigo, Camp de Túria, el vial de l'avinguda de les Corts Valencianes, l'avinguda de General Avilés, Pius XII, Vall de la Ballestera, Mestre Rodrigo, i Tirso de Molina fins als Jardins del Túria. A l'acabament de la prova tindran lloc les carreres infantils no competitives per a menors de 14 anys amb diferents distàncies segons l'edat.

Els dorsals de la carrera es poden arreplegar el mateix dia de la competició en la zona d'eixida, des de les 07:30 fins a les 08:55 hores