CANET D'EN BERENGUER
Gran éxit de públic en el concert 25 Aniversari de la Societat Musical de Canet d'en Berenguer
Durant l’esdeveniment s’entregaren diferents reconeixements a persones i entitates claus en el desenvolupament de la societat
REDACCIÓ - 15/04/2019
Concert de la la Societat Musical de Canet d?En Berenguer. EPDA
Concert de la la Societat Musical de Canet d?En Berenguer. EPDA

El passat dissabte 6 d'Abril en l'Auditori de Canet la Societat Musical de Canet d'en Berenguer cel·lebrà el seu concert 25 Aniversari. L'event tingué moments molt emotius quan es va rendir homenatge a figures claus en el naiximent de la banda que actualment ja han faltat i a altres persones i entitats que amb el seu recolçament, treball i esforç han col·laborat al creiximent de la banda i de l'escola. Va haver un reconeiximent també per a tots els músics que han passat per la banda durant tots estos anys, des de els fundadors fins als actuals.

Com no podía ser d'un altra forma, els homenatges es combinaren amb la música i el públic assistent va poder gaudir de les actuacions de l'Orquestra i la Banda Simfónica que varen oferir un repertori especialment seleccionat per a l'ocasió. Durant l'event a més es varen proyectar imatges multimedia que incluíen fragments del video de la primera actuació de la banda en 1994 i imàtgens fotogràfiques dels 25 anys de vida de la societat.