BÉTERA
L'Ajuntament de Bétera ret homenatge als matrimonis que enguany celebren les seues noces d'or
REDACCIÓN - 15/04/2019
Homenaje a los matrimonios que celebradas las bodas de oro. /epda
Homenaje a los matrimonios que celebradas las bodas de oro. /epda

Com cada any la Setmana dels Majors s'ha clausurat a Bétera amb un homenatge a aquells matrimonis que es van casar en 1969 i que enguany celebren les seues noces d'or.

La Casa de la Cultura es va omplir el divendres de familiars i amics d'estes 11 parelles que porten 50 anys casats i que van voler celebrar junts esta important efemèride.

L'homenatge començava amb un vídeo replet de fotos dels homenatjats. Ells i elles van ser els protagonistes absoluts de la vesprada: els seus casaments, els naixements dels seus fills i els millors moments dels seus matrimonis.

Després la regidora de Drets Socials, Raquel Puig, va ser l'encarregada d'entregar-los una placa commemorativa i un ram de flors a cada parella en l'escenari, al qual van pujar entre els aplaudiments dels seus fills, néts, amics i veïns i veïnes de Bétera.

Sens dubte va ser una vesprada bonica i emotiva en la qual el grup de ball de la Pobla de Vallbona i Bétera van posar el ritme i la música.

Enguany les parelles homenatjades han sigut:

- Antonio Molina Chisvert i Rosa Izquierdo García - Roberto San Francisco Dobón i Amparo Ferrer Asensi - Diego Bermudo Frías i Esperanza Martínez Martínez - Vicente Palau Sanchís i Rosa Llistó Romero - Francisco Clavel Llistó i Consuelo Ferrer Martínez - José Rausell Romance i Rosa García Faubel - José Arnal Pia i Amparo Aparisi Salvador - Salvador Martínez Domingo i Vicenta Moreno Magraner - Loberto Sánchez Rozalén i Antonio Palacios López - Miguel Aloy Dasí i María Boví Moreno - Victoriano Romero Asensi i Milagros Sánchez Benedicto