E'ELIANA
L'Ajuntament de l'Eliana, ACUAMED i Hidraqua firmen l'addenda al conveni per a posar en marxa la Planta Desnitrificadora
L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent; el president d’ACUAMED, Francisco Baratech; i el director territorial d’Hidraqua, Jordi Azorín, han formalitzat l’acord previ a la posada en marxa de la Planta Desnitrificadora.
REDACCIÓ - 16/04/2019
Una imagen de los actores dela cuerdo para poner en marcha la Planta Desnitrificadora./epda
Una imagen de los actores dela cuerdo para poner en marcha la Planta Desnitrificadora./epda

Després de l'aprovació de l'addenda al conveni pel ple de l'Ajuntament de l'Eliana celebrat el passat 1 d'abril, en sessió extraordinària, amb els vots a favor del PSOE, Compromís i Ciutadans; i les abstencions de PP i EU, l'Alcalde ha formalitzat el mandat del Ple. Fins a l'Eliana es va desplaçar el president d'ACUAMED, l'empresa pública responsable de la construcció, culminant el procediment administratiu previ a la posada en marxa de la Desnitrificadora.

En els pròxims dies, l'Ajuntament convocarà un nou ple que deu regular les tarifes (i que ja es poden consultar en el simulador instal•lat a la pàgina web municipal). Amb la firma, es posa solució a anys de litigi amb l'empresa pública ACUAMED.

Els representants de les tres entitats han celebrat la firma de l'acord i n'han destacat el contingut"és el millor acord possible per a portar aigua de qualitat a totes les llars de l'Eliana". El president d'ACUAMED ha destacat que"en a penes un mes s'ha posat en marxa la dessaladora de Moncofa i en els pròxims dies ja estaran en marxa la de Benicàssim i la planta de l'Eliana". Per la seua banda, Torrent ha recordat l'esforç de totes les persones que durant estos anys han treballat intensament per a solucionar el problema dels nitrats"som un dels primers municipis a disposar d'una solució autònoma per a abastir aigua de la millor qualitat a tota la ciutadania, d'esta manera assegurem el present i futur del nostre municipi".