ALBALAT DELS SORELLS
Dani Miquel actuarà a Albalat dels Sorells amb la Unió Musical
El concert es celebrarà a l'aire lliure a les 18:30 hores al parc Hort del Comte de la localitat i farà un repàs a totes aquelles cançons tradicionals que guardem en el record de quan érem menuts
REDACCIÓN - 02/05/2019
Cartell
Cartell

Diumenge 5 de maig, el cantant de músiques tradicionals per a xiquetes i xiquets, Dani Miquel actuarà a Albalat dels Sorells acompanyat de la Unió Musical d'Albalat dels Sorells.

El concert es celebrarà a l'aire lliure a les 18:30 hores al parc Hort del Comte de la localitat i farà un repàs a totes aquelles cançons tradicionals que guardem en el record de quan érem menuts.

La proposta naix de la regidoria de cultura que gestiona Marisa Gimeno qui ha destacat que apostem per potenciar la cultura del nostre poble i en eixe sentit, la Unió Musical te molt a dir. És per això que una manera de potenciar la societat musical és este tipus de concerts que motiven els seus membres i que sempre són un èxit d'afluència de públic.

La regidora agraeix la bona disposició que la Unió Musical ha tingut sempre quan s'han plantejat este tipus de concerts i que espera que en el futur es puguen continuar fent estes col·laboracions que en definitiva potencien la cultura d'Albalat.