ELECCIONS MUNICIPALS
Ximo Puig: "Paco Sanguino és un alcalde per a unir la ciutat d'Alacant amb la Comunitat Valenciana"
El president de la Generalitat reivindica que hi ha hagut "un govern que ha sabut entendre que no hi ha Comunitat Valenciana sense Alacant passant de les paraules als fets"
- 08/05/2019
Ximo Puig i Paco Sanguino
Ximo Puig i Paco Sanguino

NARIZ. El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE,Ximo Puig, va assegurar aquest dimarts en la presentació de la candidatura de Paco Sanguino a l'Alcaldia d'Alacant que "és fonamental que puguem alinear governs progressistes a la ciutat d'Alacant, en la Generalitat i en el Govern d'Espanya per a aprofitar tot el potencial que té aquesta ciutat". "Paco Sanguino és un alcalde per a unir la ciutat d'Alacant amb la Comunitat Valenciana, tenim grans projectes com el Districte Digital o el Centre d'Envelliment que volem fer junts", va expressar Ximo Puig.

El dirigent socialista va assenyalar que "ja hem aconseguit tenir projectes socialistes a Espanya i en la Comunitat Valenciana, ara el fonamental és que també en totes les ciutats i pobles hi haja projectes socialistes perquè volem que Alacant siga una ciutat oberta, moderna, de justícia social i que mira cap al futur".

El president de la Generalitat va reivindicar que "hi ha hagut un govern que ha sabut entendre que no hi ha Comunitat Valenciana sense Alacant passant de les paraules als fets". Així mateix, ha destacat que Paco Sanguino demostra que "aquest és un partit que s'obri a la societat, que fuig dels sectarismes i que suma persones amb una mirada progressista sabent que hem de governar sempre per a tots".

Finalment, va recordar que "fa poc més d'una setmana els valencians i valencianes han fet que tornem a ser la primera força política de la Comunitat Valenciana" i ha demanat fer el mateix el pròxim26 d'abril: "Que ningú es quede a casa, si vam parar a les tres dretesel 28Aels hem de parar el26M". "En aquesta elecció es tracta de mirar cap endavant o mirar cap endarrere i crec que com ja va passar fa unes setmanes, els ciutadans d'Alacant decidiran mirar cap endavant", va sentenciar.

Per part seua, el candidat socialista a l'Alcaldia d'Alacant,PacoSanguino, va destacatrque la seua "és una candidatura intergeneracional, de gent acostumada a lluitar per la ciutat, gent alacantina com jo, és una candidatura que som un equip". Així mateix, va "donar les gràcies al partit Socialista i a Ximo Puig per la generositat d'obrir-se i de comptar amb mi per a aquest projecte": "Estic agraït perquè tot el que tenim ara es deu gràcies al treball dels i les socialistes en aquest país".

Sanguino va reivindicar que "no podem permetre que ens vulguen destruir aquestAlacant divers" i ha assenyalat que "pararem a tots aquells que volen apartar la diversitat d'aquesta ciutat". Així mateix, va assenyalar que quan dirigisca l'Ajuntament d'Alacant aquest deurà "associar-se amb la Generalitat i amb elGovern d'Espanyaperquè entre els tres governs farem que Alacant prospere".

En l'acte també va intervindre la consellera de Sanitat i diputada en les Corts Valencianes,Ana Barceló, qui va indicar que "els i les socialistes tenim molt a celebrar", ja que "el resultat de les eleccions del passat diumenge demostra que quan el socialisme es mobilitza som capaços de parar a la pitjor dreta". També va mostrar la seua satisfacció amb "la presentació de la candidatura dePacoSanguinoperquè servirà per a recuperar l'Ajuntament d'Alacant".