MISLATA
Compromís per Mislata enceta campanya amb la presència de Jordi Sebastià
Jordi Sebastià, candidat al parlament per la Coalició Compromís per Europa, ha mostrat el seu suport aJavier Gil, candidat a l'alcaldia de Mislata, de cara a les eleccions vinents municipals
REDACCIÓN - 11/05/2019
Compromís per Mislata enceta campanya amb la presència de Jordi Sebastià
Compromís per Mislata enceta campanya amb la presència de Jordi Sebastià

Compromís per Mislatava organitzar el seu primer acte de campanya a la plaça Músic Ramón Ibars. Un acte obert al públic que va tindre una gran acollida pels mislaters i mislateres que van omplir la plaça amb vora 200 persones.

Jordi Sebastià, candidat al parlament per la Coalició Compromís per Europa, ha mostrat el seu suport aJavier Gil, candidat a l'alcaldia de Mislata, de cara a les eleccions vinents municipals. Sebastià ha defensat el vot per a Compromís per «avançar cap a una Europa social, verda i feminista. Perquè ara a Europa, populars i socialistes governen junts. I Compromís i els seus socis verds es l'única que pot trencar eixa aliança de la gran coalició».

Per la seua banda, Javier Gil ha convidat al veïnat de Mislata a terminar amb els 8 anys de govern absolutista on la manca de transparència i la faràndula han sigut el fil en el govern de Mislata «quan governem farem la Mislata que imaginem: una Mislata en clau social, valencianista, feminista i ecologista».

En l'acte també va participar Sílvia Maiques, número 2 a la llista municipal on va proposar una Mislata «on aplicar la perspectiva de gènere en tots els espais públics de Mislata i rehabilitar el carrer Sant Antoni per fer-ho accessible».

Al finalitzar l'acte Jordi Sebastià va comunicar que Compromís estaria al debat de TVE ja que s'havia guanyat el recurs a la Junta Electoral Central.