ELECCIONS MUNICIPALS / PICANYA
Almenar qualifica a Oltra de "dèficit democràtic" després d'una visita de la Vicepresidenta a Picanya
Almenar: “Respecte les decisions democràtiques del poble de Picanya”
MARÍA VENTURA - 22/05/2019
Alcalde i candidat del PSOE a Picanya, Josep Almenar
Alcalde i candidat del PSOE a Picanya, Josep Almenar
Carta Oberta a Mónica Oltra al Facebook de Almenar
Carta Oberta a Mónica Oltra al Facebook de Almenar

La Vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, va visitar dilluns passat la localitat de Picanya, en un dels actes programats per l'agrupació municipal de Compromís durant la campanya electoral, per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. Durant la seua visita, Oltra va exposar la necessitat de canvi de govern a Picanya perquè "porta massa temps governant la mateixa persona".
Les declaracions de la Vicepresidenta han tingut la seua repercussió i l'actual alcalde i candidat socialista a la reelecció, Josep Almenar Navarro, no ha dubtat a contestar les seues declaracions a través del seu compte personal de Facebook. En una carta oberta a Mónica Oltra, Almenar la tatxa de tindre un "important dèficit democràtic", justifica el seu llarg recorregut a l'ajuntament de Picanya com "exactament el temps que picanyeres i picanyers han decidit. Jo, cada quatre anys, m'he sotmés al criteri i la veu del poble...no és vosté qui pot decidir-lo".
Durant la visita a la localitat de Picanya, la líder de Compromís també va definir les polítiques dels socialistes com a "política antiga", al que Almenar no ha dubtat a recriminar-li que eixes accions "en ciutats com ara València, són noves". "Les polítiques de fer un poble verd, amb més arbres, amb més carril-bici, amb una bona educació pública, amb més serveis per als majors, per als joves, amb accions per a calmar el trànsit de vehicles, accions formatives i de foment d'ocupació, d'esport, de cultura, de tradicions, la creació de zones per als vianants, de participació ciutadana...són polítiques antigues, que les portem endavant des de fa molts anys". "En tots els pobles on governen els seus -Compromís-, les 'noves polítiques' són les 'polítiques antigues' que fem a Picanya" conclou l'alcalde de la localitat.
D'altra banda, Almenar, convida a la Vicepresidenta, Mónica Oltra, a visitar el seu municipi fora del període electoral perquè "estaríem encantats de comptar amb el suport i col·laboració de la institució que vosté representa per a continuar millorant el poble de Picanya".
Finalment, el candidat socialista desitja molta sort a Oltra en el futur perquè "vosté podrà fer eixe treball mentre les valencianes i els valencians així ho decidisquen. Ni molts anys, ni pocs, exactament el que marquen valencianes i valencians. Perquè vosté, com jo, no tenim més poder que el que ens donen les persones. Cap altre. Mentrestant, respecte les decisions democràtiques del poble de Picanya".