ELECCIONS MUNICIPALS
Compromís per Sagunt denuncia al PSOE per "pràctiques electorals deshonestes"
Segons els valencianistes, alguns membres de la llista electoral a l’Ajuntament van ser sorpresos in fraganti dijous a la nit retirant una pancarta electoral de Compromís
REDACCIÓN - 24/05/2019

Compromís denuncia al PSOE de Sagunt per pràctiques electorals deshonestes. Alguns membres de la llista electoral a l'Ajuntament van ser sorpresos in fraganti dijous a la nit, concretament a les 23:30 hores, retirant una pancarta electoral de Compromís ubicada al voltant de l'escola Ausiàs March.

Per a la secretària local de Compromís, Asun Moll, es tracta d'una deslleialtat democràtica i un acte brut i barroer que no correspon a un partit com el PSOE, a no ser que tinguen tanta por als resultats electorals de Compromís que hagen optat per utilitzar pràctiques deshonestes i antidemocràtiques per a guanyar vots.

Compromís ha fet una campanya molt neta i respectuosa amb tots els partits polítics i per això mateix -segons Asun Moll- em sorprèn esta pràctica irrespectuosa d'un partit com el PSOE que té vocació de governar amb transparència, arribar a acords i tindre una conducta, per tant, honesta i honorable.