PENÍSCOLA
Miguel Castell assumeix les regidories de Nucli Antic, Agricultura, Pesca, Medi Ambient i Sostenibilitat 
Ha convocat ja la seua primera trobada de coordinació tècnica entre Brigada Municipal de Serveis i la tècnica municipal de Medi Ambient
REDACCIÓN - 20/06/2019
Miguel Castell
Miguel Castell

Després de la celebració del Ple d'investidura dels nous regidors i regidores de l'Ajuntament de Peníscola, els regidors i regidores que s'han incorporat aquesta setmana al càrrec han iniciat les preses de contacte amb tècnics i agents socials amb l'objectiu de posar en marxa els treballs per a la consecució d'objectius.

Miguel Castell, que assumeix la tasca pública compatibilitzant-la amb la seua actual ocupació en la pesca, ha convocat ja la seua primera trobada de coordinació tècnica entre Brigada Municipal de Serveis i la tècnica municipal de Medi Ambient per tal de millorar les tasques de neteja i condicionament de les zones humides i protegides, així com ampliar els protocols de control de plagues.

A més de la cartera de Medi Ambient i Sostenibilitat, el regidor, que és també tercer tinent d'alcalde, assumeix la responsabilitat en matèria d'Agricultura i Pesca, amb la proposta de dinamitzar el sector primari. La celebració de la Fira de la Mar és una de les seues apostes, que coordinarà amb l'àrea de Turisme.

De la mateixa manera, treballaran conjuntament en matèria de sostenibilitat dins del projecte transversal de Destinació Turística Intel·ligent "qüestió en la qual, tant la posada en valor del sector primari, com la preservació mediambiental tindran molt a dir" ha valorat Castell.