VIVENDA
Martínez Dalmau trasllada al alcade de València la necessitat de buscar mesures perquè els lloguers siguen assequibles
Han tractat assumptes relacionats amb l'habitatge i en l'arquitectura bioclimàtica com ara les energies renovables
REDACCIÓN - 17/07/2019

El vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau i l'alcalde de València Joan Ribó han mantingut la primera reunió de la legislatura per posar damunt la taula assumptes relacionats amb la regulació dels pisos turístics i la situació actual de l'habitatge a la ciutat. També han parlat sobre les Àrees de Rehabilitació i Renovació Urbanes (ARRUS) com ara la del Cabanyal i Programes d'Actuació Integrada com el de Benimaclet.

Martínez Dalmau ha manifestat "la sintonia en les grans línies d'habitatge i d'arquitectura bioclimática per fer de València una ciutat sostenible i oberta que faça real el dret a l'habitatge digne. Cal buscar messures perquè els lloguers siguen assequibles". En este sentit, ha afegit que "València ha de mirar altres fórmules que ja s'han aplicat a Berlín i a París".

Dalmau i Ribó també han coincidit en la necessitat d'augmentar el parc públic i fomentar la rehabilitació per poder donar resposta a l'emergència habitacional en la ciutat de València.