FAURA
Faura acollirà les finals femenines del 44é Campionat Autonòmic de Galotxa
Les finals es disputaràn divendres per la vesprada al Carrer de la Pilota
REDACCIÓ - 18/07/2019
La vesprada de demà divendres el carrer de pilota de Faura acollirà les finals corresponents a les categories femenines del 44é Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu el Corte Inglés.
La present edició del torneig, que per primera vegada compta amb dues categories femenines, viurà les seues finals demà per la vesprada. A partir de les 18 hores les formacions de Meliana i Algimia s'enfrontaran pel seu primer títol en l'Autonòmic Corte Inglés, corresponent a la categoria femenina B. Per part del club de Meliana en principi seran Aina, Carmen i Anna les jugadores que s'enfronten amb Angela i Marina, la parella del club d'Algimia d'Alfara. Una partida sense pronòstic, ja que cadascuna de les formacions va guanyar una partida en els seus enfrontaments de la lliga regular.
A continuació, al voltant de les 19:15 hores, aplegarà el torn a la gran final del campionat. En la qual lluitaran pel títol dos equips que es coneixen a la perfecció, ja que han sigut rivals en moltes ocasions, i companyes en altres tantes. Les formacions de Caixa Popular Godelleta i Cent Duros Borbotó reviuran la final de la temporada anterior, en la que les de la pedania de Valencia es varen alçar amb el triomf. En aquesta ocasió les protagonistes seran les mateixes, per part de les actuals campiones, Borbotó formarà amb Monica, Mireia i Ana Belen, mentre que Sara, Victoria i Carol seran les jugadores del Godelleta.
En qualsevol cas, la partipació femenina dins les competicions de galotxa està creixent any rere any, aconseguint una major integració de la dona dins la pilota valenciana