JESÚS MONZÓ
Catarroja, el meu repte de futur
Alcalde de Catarroja
JESÚS MONZÓ - 26/07/2019
Jesús Monzó
Jesús Monzó
El passat 26 de maig 3.587 persones varen confiar en la meua persona, en Compromís per Catarroja, per seguir encapçalant un govern de progrés. Un honor i un gran privilegi que assumisc amb moltíssima il·lusió.
El poble de Catarroja ens ha legitimat per a governar i ens ha donat la força necessària per a seguir treballant, amb energia i responsabilitat, per una Catarroja millor, seguint la línia de progrés començada fa quatre anys. En esta ocasió hem configurat un govern de corresponsabilitat entre Compromís i PSOE, que té com a objectius l'interés general, la transparència i el benestar de la ciutadania per damunt dels interessos particulars, amb polítiques que aprofundiran en el canvi començat ara fa quatre anys. Seguim, doncs, apostant per una manera diferent de fer política; una autèntica regeneració democràtica que empodere la ciutadania perquè, també, siga corresponsable de les decisions que afecten el futur del poble.
Teniu el meu ferm compromís de seguir sent l'alcalde de tot el món, un alcalde dialogant, humild, proper i senzill. Com sabeu, mai no he volgut fer de la política la meua professió, però entenc que la política és el mitjà imprescindible, l´única ferramenta per poder transformar i fer avançar el meu poble. Encara que sóc un privilegiat (tinc feina i, a més a més, fixa ), al llarg de la meua vida he lluitat i ho seguiré fent per preservar amb dignitat els meus orígens, uns orígens humilds i treballadors, arrelats a l'horta i a la marjal.
El govern de Catarroja ha de tindre fites importants; apostar per la justícia social, dinamitzar l'economia, combatre el canvi climàtic des de les actuacions locals i implicar a tota la societat en la consecució d'una ciutat educadora, implicada al 100% en el futur de les futures generacions.
Ara més que mai, com alcalde de Catarroja, seguiré lluitant fins les meues últimes forces per fer de la sanitat, l'educació i els serveis socials, els pilars de la nostra societat, una societat igualitària entre hòmens i dones, sense discriminació per l'orientació sexual, per la raça o per les creences religioses. Vull un poble integrador, divers, en el qual mai més ningú haja de tindre por a ser diferent, perquè en la diferència està la pluralitat, la diversitat de pensament, en definitiva, la llibertat i la dignitat de l'ésser humà.
Per davant tenim molts projectes, alguns d'ells enllestits en l'anterior legislatura, que han de marcar les línies programàtiques d'esta nova legislatura; un nou Pla General d'Ordenació Urbana que soterre, definitivament, el macroprojecte del Nou Mil·lenni, el Pla Especial del Port, la nova casa de la joventut, un nou espai per a les persones grans, la reforma de la casa de la cultura, el nou centre de salut, la construcció del nou institut de secundària, o l'aprofundiment en la pacificiació del trànsit en els nostres carrers, entre d'altres. I tot això sense deixar de banda una activitat reivindicativa davant la resta d'administracions, per damunt d'interessos partidistes, per tal de defensar els interessos de Catarroja, un poble que vol conservar la seua llengua, cultura i tradicions, essent al mateix temps una societat integradora, no classista i acollidora. Entre totes i tots construirem i dissenyarem la catarroja que volem i estimem. Una Catarroja Millor. Un poble del qual ens puguem sentir orgullosos i orgulloses.