SAGUNT
El grup de percussió Yamato porta 'Jhonetsu Passion' a Sagunt a Escena
Diumenge que ve 11 d'agost, a les 22.30 hores, el grup japonés arriba a Sagunt amb l’explosiu espectacle musical que mostra l'art de la percussió japonesa
REDACCIÓ - 09/08/2019
El grup de percussió japonés Yamato actuarà a Sagunt a Escena el proper dia 11 d
El grup de percussió japonés Yamato actuarà a Sagunt a Escena el proper dia 11 d"agost. EPDA

El festival Sagunt a Escena acull Jhonetsu "Passion" del grup de percussió japonés Yamato. Diumenge que ve 11 d'agost, a les 22.30 hores, el Teatre Romà serà l'escenari d'un espectacle musical per a tots els públics.

Yamato, The Drummers Of Japan és un grup japonés de tambors de gran grandària que presenta una emocionant, enèrgica i explosiva mostra de l'art de la percussió japonesa, les primeres referències de la qual es remunten a l'any 588. Per a respondre al nivell d'exigència de cada actuació necessiten d'una fèrria disciplina, una extraordinària formació física i una cosa absolutament essencial per a concentrar-ho tot, la passió que ells extrauen de cos i esperit per a traslladar-la a escena.

L'equip artístic d'esta actuació està format pel director artístic i percussionista, Masaaki Ogawa; els percussionistes, Akiko Ogawa, Mika Miyazaki, Misaki Yoshioka i Genta Ogawa; el percussionista i coordinador tècnic, Marika Nito; el percussionista i il·luminador, Jun Kato; i el percussionista i sonidista, Kenta Ono.

L'espectacle tindrà una durada d'hora i mitja, aproximadament i les entrades es poden comprar per internet.